Εταιρικά προγράμματα

ΕΥΡΥΖΩΝΙΚΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Νέα Γενιά Δορυφορικής Ευρυζωνικής Σύνδεσης

Ευρυζωνική Σύνδεση για Επιχειρήσεις, για να βρίσκεστε πάντα στην πρώτη γραμμή της αγοράς

Η Bigblu συνδέει την επιχείρησή σας, όταν οι άλλοι δεν μπορούν. Για πάνω από 10 χρόνια, καταφέρνουμε και ξεπερνάμε τα όρια των συμβατικών δικτύων τηλεπικοινωνίας, βοηθώντας ένα μεγάλο αριθμό από διαφορετικούς οργανισμούς να συνδεθούν στο διαδίκτυο και να παραμείνουν ανταγωνιστικοί.

Από συστήματα EPOS σε μικρά επαρχιακά καταστήματα, μέχρι συστήματα αδιάλειπτης παρακολούθησης ηλιακών πάρκων, η Bigblu βοηθάει τις επιχειρήσεις να ξεκλειδώσουν τη δυναμική τους, κάνοντας το αδύνατο, δυνατό.

Πιο Προσιτό από Ποτέ

Διατηρήστε ανταγωνιστική την επιχείρησή σας με γρήγορη και σταθερή ευρυζωνική σύνδεση, ξεκινώντας από την πιο χαμηλή τιμή που είχαμε ποτέ, μόνο με 34,90€ τον μήνα (χωρίς ΦΠΑ). Εξοικονομώντας μέχρι και 180€ από τον εξοπλισμό, δεν υπήρχε ποτέ καλύτερη στιγμή για να αποκτήσετε μια ευρυζωνική σύνδεση. Με πακέτα δεδομένων από 25GB μέχρι 150GB το μήνα, η BigBlu προσφέρει υπηρεσίες που καλύπτουν τις απαιτήσεις όλων των επιχειρήσεων.

Εγγύηση και Αξιοπιστία

Αποστολή μας είναι να διασφαλίσουμε την ομαλή λειτουργία της επιχείρησής σας. Είτε παρακολουθείτε απομακρυσμένα την ασφάλεια του χώρου σας, με συστήματα CCTV, είτε διασφαλίζετε την επιχείρησή σας σε περίπτωση απώλειας σύνδεσης της κύριας υπηρεσίας δικτύου, είτε απλά οι συμβατικές υπηρεσίες δικτύου δεν μπορούν να σας καλύψουν, η Bigblu σας εξασφαλίζει την εγγύηση που χρειάζεστε με αξιόπιστη και εξελιγμένη τεχνολογία σύνδεσης, στην οποία μπορείτε να βασίσετε τη λειτουργία της επιχείρησής σας.

Ακόμα και στην περίπτωση που η επιχείρησή σας δραστηριοποιείται σε περισσότερες από μία χώρες, επωφεληθείτε από την ευκολία και τη σιγουριά που σας προσφέρει ένας ενιαίος πάροχος υπηρεσιών διαδικτύου (Internet) σε όλη την Ευρώπη, παρέχοντας ένα μόνο σημείο επαφής και προσαρμοσμένες χρεώσεις βασισμένες στις ανάγκες της επιχείρησής σας.

Καλέστε μας στο 6977 366300 και ένας σύμβουλός μας, θα σας προτείνει την λύση που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες της επιχείρησής σας.

From Images

© Copyright 2021 Satellite Internet
Αγίου Αθανασίου 24  56224  Θεσσαλονίκη   info@mlmnet.gr
Τηλέφωνο: 210 220 8608 - 2310 757357 - 6977 366300