Δορυφορικό Απεριόριστο Ίντερνετ με Επίγειες τιμές!!!

Δορυφορικό Απεριόριστο Ίντερνετ με Επίγειες τιμές!!!


Brdy. Γιατί να μας επιλέξετε;
Είμαστε ο μεγαλύτερος διανομέας δορυφορικού internet στην Ευρώπη με αξιοζήλευτο επιχειρηματικό ιστορικό και πλούσια εμπειρία στον κλάδο.

Παρέχουμε δορυφορικές επικοινωνίες σε κυβερνήσεις, εταιρείες κοινής ωφέλειας και χιλιάδες οικιακούς χρήστες και μικρές επιχειρήσεις σε πολλές χώρες.

Είμαστε ο μόνος διανομέας που διαθέτει μία ποικιλία από δορυφορικές λύσεις από όλα τα βασικά δίκτυα: Eutelsat, Viasat, Oneweb και Starlink σε συνεργάτες και πελάτες σε όλο τον κόσμο.

Για πρώτη φορά στην ιστορία είναι διαθέσιμες ταχύτητες συγκρίσιμες με αυτές του αστικού ιστού στο 100% των χώρων, δεν υπάρχουν πια "μαύρα σημεία" κάλυψης.

Πρόκειτα για μαι τεράστια εξέλιξη για κάθε αγροτική ή απομακρυσμένη επιχείρηση, και με την τεχνολογία που έχουμε τώρα διαθέσιμη, το κόστος παροχής μιας σταθερής, υψηλής ταχύτητας και χαμηλής καθυσστέρησης σε κάθε απομακρυσμένη περιοχή μόλις έπεσε από εκατομμύρια ευρώ σε λίγες χιλιάδες.

Δείτε τα πακέτα μας και ξεκινήστε...Δορυφόρος Eutelsat KVHTS!!!

Δορυφόρος Eutelsat KVHTS!!!


H  εταιρεία μας έχει πάρει την αποκλειστικότητα του νέου δορυφόρου της Eutelsat, τον KVHTS.

Πρόκειται για τον πλέον σύγχρονο geostationary δορυφόρο που θα δίνει υπηρεσία στην Ευρώπη και για άλλη μία φορά είμαστε μπροστά από τον ανταγωνισμό.

Η συγκεκριμένη υπηρεσία προσφέρει πολύ υψηλότερες ταχύτητες (έως 150 Mbps), ενώ οι εξοπλισμοί είναι καινούριοι καθώς κατασκευάζονται για χρήση αποκλειστικά με αυτόν τον δορυφόρο.

Εγγυημένα γρήγορο internet.
Όπου κι αν ζείτε.

Η Brdy παραδίδει γρήγορο internet εκεί που δεν φτάνουν οι οπτικές ίνες!
Γρήγορη παράδοση, DIY εγκατάσταση, θα σας συνδέσουμε σε χρόνο μηδέν!

Δείτε τα πακέτα μας και ξεκινήστε© Copyright 2021 Satellite Internet
Αγίου Αθανασίου 24  56224  Θεσσαλονίκη   info@mlmnet.gr
Τηλέφωνο: 210 220 8608 - 2310 757357 - 6977 366300