Τακτικές αποταμιεύσεις

From Images

Ως πελάτης της Better Globe, αποφασίζετε εσείς τι, πότε και πόσο αγοράζετε. Ωστόσο, το μοντέλο της Better Globe βασίζεται στην συχνότητα.

Δουλεύουμε μακροπρόθεσμα και γι‘ αυτό εξαρτόμαστε από τη μακροπρόθεσμη προοπτική των πελατών μας. Αγοράζοντας δέντρα μακροπρόθεσμα δεν είναι μόνο καλό για εμάς και τις τοπικές επιχειρήσεις, αλλά είναι επίσης καλό για εσάς. Το έχουμε ανάγκη για να είμαστε σε θέση να διαχειριζόμαστε αποτελεσματικά την επιχείρησή μας όλο το χρόνο με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, αλλά και το νερό και τα σχολεία είναι προφανώς απαραίτητα όλο το χρόνο.

Η συμβουλή μας: τακτικές αποταμιεύσεις

Αγοράζοντας τακτικά δέντρα από την Better Globe, δημιουργείτε ένα χαρτοφυλάκιο δέντρων από διαφορετικά έτη και αυτά τα δέντρα θα σας δώσουν σταδιακά αυξανόμενες αποδόσεις. Με αυτόν τον τρόπο, οι αποδόσεις σας θα συνεχίσουν να αυξάνονται και τελικά θα σταθεροποιηθούν στο επίπεδο που έχετε επιλέξει. Μετά από περίπου 10 χρόνια επιτυγχάνεται ισοστάθμιση, πράγμα που σημαίνει ότι μετά από δέκα χρόνια παίρνετε τόσα χρήματα πίσω με τη μορφή επιστροφής όσα βάζετε στην εξοικονόμηση από τα δέντρα σας εκείνο το έτος.

Αυτό σημαίνει ότι από το 10ο έτος και μετά μπορείτε να συνεχίσετε να αγοράζετε την ίδια ποσότητα δέντρων όπως πριν, αλλά η μεγάλη διαφορά είναι ότι τώρα μπορείτε να επιλέξετε να αγοράσετε τα νέα δέντρα με την απόδοση από τα δέντρα που ήδη έχετε, αντί να χρησιμοποιήσετε νέα χρήματα.

Εμείς στο Better Globe επωφελούμαστε από αυτές τις τακτικές εξοικονομήσεις επειδή μπορούμε να προγραμματίσουμε και να χρηματοδοτήσουμε τις λειτουργίες μας. Έτσι ενθαρρύνουμε την τακτική εξοικονόμηση επιβραβεύοντας όλους τους πελάτες που αγοράζουν τακτικά 1 πακέτο δωρεάς και 10 δέντρα το μήνα, με 20 δέντρα μπόνους στο τέλος του έτους. Η κατώτατη γραμμή στην παρακάτω εικόνα δείχνει τη συνολική αναμενόμενη απόδοση των αποταμιεύσεων, η οποία είναι 34.153€.

From Images

Τα δέντρα μπόνους παρέχουν τις ίδιες αποδόσεις με τα συνηθισμένα δέντρα, καθιστώντας αυτή την εναλλακτική λύση μια καλή συμφωνία για εσάς ως πελάτη, με την πάροδο του χρόνου. Μπορείτε φυσικά να αγοράσετε δέντρα και πακέτα δωρεάς ανά πάσα στιγμή κατά τη διάρκεια του έτους εάν δεν έχετε ξεκινήσει εξοικονόμηση άμεσα τον Ιανουάριο. Για να λάβετε τα 20 δέντρα μπόνους, πρέπει να αγοράσετε τουλάχιστον 12 πακέτα δωρεών και 120 δέντρα μέχρι τον Δεκέμβριο. Η προσφορά δεν μπορεί να συνδυαστεί με άλλες προσφορές.

Εάν αγοράζετε δέντρα σύμφωνα με αυτό το μοντέλο, θα έχετε, εκτός από τα μεγάλα οφέλη που αποφέρουν οι αποταμιεύσεις σας μέσω των πακέτων δωρεών, μια πιο συμφέρουσα τιμή ανά δέντρο από ότι αν τα αγοράζετε μεμονωμένα για 20€. Η τιμή θα είναι τότε 16,31€ ανά δέντρο, χάρη στα 20 δέντρα μπόνους.

Η συνεχής μηνιαία αποταμίευση δημιουργεί το χαρτοφυλάκιό σας

Το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι να αποταμιεύετε τακτικά κάθε μήνα, για αρκετά χρόνια στη σειρά. Όχι μόνο μας βοηθά να έχουμε μια καλή επιχείρηση εκεί, αλλά σημαίνει επίσης ότι η συνολική ετήσια απόδοση σας αυξάνεται κάθε χρόνο,από το πέμπτο έτος, όταν αρχίζουμε να επαναγοράζουμε τα δέντρα σας. Εάν αγοράσετε δέντρα το 2019, θα πάρετε την πρώτη σας επιστροφή το 2023 και θα συνεχίσετε να λαμβάνετε χρήματα για τα επόμενα 15 χρόνια, έως ότου η τελική υλοτόμηση να λάβει χώρα το 2038.

Αν αγοράσετε δέντρα τον επόμενο χρόνο, το 2020, θα έχετε την πρώτη επιστροφή το 2024, εκτός από την επιστροφή για τα δέντρα του 2019 . Κατά αυτόν τον τρόπο, αγοράζοντας δέντρα ετησίως, αυξάνετε την επιστροφή που δικαιούστε.

Αυτό δεν σας εμποδίζει να αγοράσετε επιπλέον δέντρα όταν επιθυμείτε, όπως για παράδειγμα όταν έχετε επιστροφή φόρου ή μερίσματα από μετοχές και τα συναφή. Στη συνέχεια, μπορείτε να συνδεθείτε στον λογαριασμό πελάτη και να αγοράσετε περισσότερα δέντρα. Το ένα δεν αποκλείει το άλλο.

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε την αριθμομηχανή δέντρων για να δείτε πόση αναμένεται να είναι η ετήσια απόδοση σας στο μέλλον. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να μάθετε πόσα δέντρα και πακέτα δωρεών πρέπει να αγοράσετε, ανάλογα με το ποσό που θέλετε να λαμβάνετε κάθε χρόνο.

© Copyright 2019 Better Globe Ambassador Periklis Didaskalou AID15085
Αγίου Αθανασίου 24  56224  Θεσσαλονίκη   info@mlmnet.gr
Τηλέφωνο: 2310757357 - 6977366300