Ανακοίνωση έναρξης υπηρεσιών

Με χαρά σας ανακοινώνουμε ότι έχουν ανοίξει οι προπαραγγελίες για τις νέες υπηρεσίας μας ενώ οι εξοπλισμοί βρίσκονται καθʼ οδόν για την αποθήκη μας στην Πολωνία.... 

Οι παραγγελίες που θα γίνουν τώρα ο εξοπλισμός θα παραδοθεί το αργότερο έως τις 15 Απριλίου εφόσον έχουν γίνει οι πληρωμές των λογαριασμών.

Λόγω αρχικού περιορισμένου αριθμού σετ εξοπλισμού, σας παροτρύνω να προχωρήσετε άμεσα στις παραγγελίες καθώς οι αποστολές θα γίνουν με σειρά προτεραιότητας. 

Από τα τέλη Απριλίου αναμένεται κανονική ροή στις αποστολές με χρόνο παράδοσης 7-10 εργάσιμες έως ότου  ολοκληρωθεί και η αποθήκη μας στην Ελλάδα.

Ορισμένες περιοχές δεν καλύπτονται στην 1η φάση και οι δέσμες θα λειτουργήσουν σε δεύτερο χρόνο (η ενημέρωση που έχουμε είναι για Απρίλιο). 

Οι δέσμες αυτές είναι οι 136, 138 και 162 δείτε παρακάτω στον χάρτη κάλυψης.... Εάν δεν είστε σίγουροι μπορείτε να μας αποστείλετε τον ΤΚ για να το ελέγξουμε.

From Images

Η διαδικασία για εγγραφή στην υπηρεσία είναι η παρακάτω:

  1. Αποστολή στοιχείων Ονοματεπώνυμο, Διεύθυνση, Τηλέφωνο, ΑΦΜ, Αριθμός ταυτότητας ή διαβατηρίου, Ημερομηνία γέννησης, ΑΦΜ.
  2. Έλεγχος και καταχώρηση στοιχείων
  3. Αποστέλλεται αυτόματα email στον πελάτη ώστε να προχωρήσει στην ηλεκτρονική υπογραφή της σύμβασης και να ανεβάσει στοιχεία ταυτοπροσωπίας (εμπρός και πίσω όψη ταυτότητας ή διαβατήριο).
  4. Εφόσον τα στοιχεία είναι εντάξει αποστέλλεται δεύτερο email στον πελάτη για να κάνει την πληρωμή του πρώτου λογαριασμού με την χρήση κάρτας ή πάγιας τραπεζικής εντολής.
  5. Αφού γίνει η πληρωμή, εκδίδεται κωδικός ενεργοποίησης και δίνεται εντολή για αποδέσμευση του εξοπλισμού.
  6. Ο πελάτης λαμβάνει νέο email με τον κωδικό ενεργοποίησης και, μόλις αποσταλεί, τον αριθμό αποστολής του εξοπλισμού

Συμπληρώστε την φόρμα εγγραφής τώρα!!!

Δείτε τους τιμοκατάλογους και τα πακέτα σύνδεσης KVHTS & Starlink εδώ:

From Images

From Images

Συμπληρώστε την φόρμα εγγραφής τώρα!!!

© Copyright 2021 Satellite Internet
Αγίου Αθανασίου 24  56224  Θεσσαλονίκη   info@mlmnet.gr
Τηλέφωνο: 210 220 8608 - 2310 757357 - 6977 366300